Обувки Kayland Cross Mountain GTX - Anthracite

  • Марка: Kayland
Дизайн и препоръчителна употреба

Cross Moutain GTX са създадени за цялостно представяне на смесени планински терени, технични маршрути, скали, сняг и лед. Съвместими с полуавтоматични котки, изключително прецизни и най-леките в своя сегмент са качествата, които гарантират максимална безопасност и ефективност на всички, коитo искат да се насладят на своето планинско приключение с една единствена уникална обувка.

 

Детайли и технологии

 

Тази изключителна система използва свободно-плаваща лента разположена над глезена, която спомага за по-плътно наместване на петите в обувките. По този начин глезените получават по-добра опора, без да се нарушава естественото движение на ставите.

 

Съвместими с полу-автоматични котки.

 

С много високи нива на водоустойчивост и дишане GORE-TEX® Performance Comfort, ще запази вашите крака сухи и защитени дори и в тежки метеорологични условия.

 

Vibram® MULAZ EVO е препоръчваната подметка за придвижване по всякакви терени. Подобната на охлюв форма на грайферите е особено ефективна по време на изкачване и спускане, а широките плоски зони под пръстите осигуряват нужното добро сцепление за скалните участъци.

 

С цел постигане на максимално качество и отлично представяне, обувките на  Kayland® се изработват в Европа.

297,00 лв.